Jedna osoba ubijena, dve povređene kod Peći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2011, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna osoba ubijena, dve povređene kod Peći

PEĆ -

U selu Dobruša kod Peći ubijen je jedan Srbin a dvojica su teško ranjena, kada su pošli da obiđu imanje, izjavio je portparol policije u Peći Dževat Ibra i dodao da policija traga za počiniocem koji je identifikovan.

Nakon incidenta koji se se dogodio oko 12:30 jedna osoba je preminula a dve su nakon ranjavanja medicinski zbrinute.

Prema rečima Ibre, motiv se još ne zna, ali je istraga >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju sprovodi regionlna policija utvrdila identitet napadača - Albanca iz sela Lukaci u opštini Istok.

Policija je pretresla kuću osumnjičenog i pronašla vozilo i oružje kojim je pucano na trojicu Srba, rekao je portparol Ibra.

Povređeni su zbrinuti u kosovskomitrovačkoj bolnici nakon što im je prva lekarska pomoć ukazana u Osojanu.

Ubijen je Miško Komatina, a ranjeni su Dejan Bogićević i Draško Ojdanić, rečeno je u bolnici.

Ojdanić je rekao novinarima u bolinici da su njih trojica krenula da u Dorbuši obiđu imanje ubijenog Komatine, gde su zatekli Albanca koji mu je uzurpirao imanje.

"Nakon kraćeg razgovora, Albanac nam je rekao da ide nešto da obavi i da će se vratiti odmah. Otišao je do vozila, izvadio pušku i počeo da puca", kazao je Ojdanić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kriza na Kosovu: Jedan Srbin ubijen, 22 povrijeđena (Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Okt.2011

KOSOVSKA MITROVICA - U selu Dobruša kod Peći teško su ranjene tri osobe, saznaje KIM radio. Od posljedica ranjavanja jedna osoba je preminula, a dvije su nakon ranjavanja medicinski zbrinute, rekao je portparol policije u Peći, Dževat Ibra.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Kod Peći ubijen Srbin, dvojica teško ranjena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2011

PEĆ -..U selu Dobruša kod Peći ubijen je jedan Srbin a dvojica su teško ranjena, kada su pošli da obiđu imanje, izjavio je portparol policije u Peći Dževat Ibra i dodao da policija traga za počiniocem koji je identifikovan...Nakon incidenta koji se se dogodio oko 12:30 jedna osoba je preminula...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kod Peći ubijen Srbin, dvojica teško ranjena

Izvor: EMportal, 20.Okt.2011

U selu Dobruša kod Peći ubijen je jedan Srbin a dvojica su teško ranjena, kada su pošli da obiđu imanje oko 12.30, izjavio je portparol policije u Peći Dževat Ibra i dodao da policija traga za počiniocem koji je identifikovan.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.