Izvor: Blic, 20.Maj.2011, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani u Velikoj Plani uhapšen zbog droge

Policija u Velikoj Plani uhapsila je Alda S. (30) i Đuzepa G. (43), državljane Italije, zbog neovlašćenog posedovanja droge, saopšteno je danas.

Policija je utvrdila da su Aldo i Đuzepe, s prijavljenim boravkom u Velikoj Plani, marihuanu i drogu "spid" koju su nabavili od nekih osoba u Srbiji, delom lično konzumirali, a delom davali na korišćenje drugim osobama.

Pri pretresu stana i drugih prostorija Miloša R. u Velikoj Plani, zatečeni su pored osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Stevan I. (30), Dalibor I. (30) i Ivan V. (27), svi iz Velike Plane, a nađena je i marihuana.

Krivična prijava u redovnom postupku biće podneta protiv Miloša R, Dalibora I, Ivana V. kao i Igora V. zbog neovlašćenog držanja droge.

Osumnjičenom Stevanu I, pored tog krivičnog dela na teret se stavlja i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Osumnjičeni italijanski državljani biće u zakonskom roku uz krivičnu prijavu predati istražnom sudiji Osnovnog suda u Smederevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ITALIJANI U VELIKOJ PLANI RASTURALI MARIHUANU I SPID

Izvor: Kurir, 20.Maj.2011

SMEDEREVO- Aldo S. (30) i Đuzepe G. (43) državljani Republike Italije, uhapšeni su u velikoj Plani zbog posedovanja i prodaje marihuane i spida...Kako je saopštila policija, kriminalističkom obradom je utvrđeno da su italijanski državljani sa prijavljenim boravkom u Velikoj Plani, prethodno kupljenu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.