ISEKAO ČOVEKA PO LICU NA PETROVARADINU: Inspektori uhvatili napadača u katakombi!

Izvor: Kurir, 31.Mar.2015, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ISEKAO ČOVEKA PO LICU NA PETROVARADINU: Inspektori uhvatili napadača u katakombi!

Inspektori novosadske policije i pripadnici Žandarmerije u rekordnom roku uhvatili napadača na beskućnika

PETROVARADIN - Slavko K. (43) iz Subotice, večeras je na obodima Petrovaradinske tvrđave napadnut od strane nepoznatog napadača, koji ga je u predelu lica i vrata nožem povredio. Inače Slavko koji je beskućnik, poslednjih par godina živi u katakombama Petrovaradinske tvrđave.

On je odmah kolima Hitne pomoći prebačen u Urgentni centar >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << KC Vojvodine. Odmah nakon dojave da je došlo do napada, u okviru operativne akcije „Čistač“, koju zajednički u poslednje vreme sprovode inspektori novosadske kriminalističke policije i pripadnici novosadskog odreda Žandarmerije, došlo je do detaljne pretrage i blokade Petrovaradinske tvrđave.

Inspektori i žandarmi, ulazili su u katakombe i samo deset do petnaest minuta, nakon napada uhvaćen je Živko P. (46) iz Novog Sada, kod koga je pronađen i nož sa kojim je napao Slavka, a koji je odmah sproveden u službene prostorije Policijske uprave Novi Sad.

Podsetimo, novosadska policija već neko vreme danonoćno sprovodi akciju “Čistač”, čiji cilj je povećanje bezbednosti građana. Jedan od glavnih zadataka ove akcije je I brzo reagovanje, što je rezultirano I ovim brzim hapšenjem osumnjičenog Živka P. za napad na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Povređeni je  zadobio lakše telesne povrede,nije životno ugrožen i smešten je na kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju, saznajemo u Kliničkom centru Vojvodine.

S. Stojanović
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isjekao čovjeku lice na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Cafe.ba, 31.Mar.2015

Novosadska policija uhapsila je četrdesetšestogodišnjaka koji je večeras na Petrovaradinskoj tvrđavi nožem isjekao po licu muškarca čiji su inicijali S.K. /43/ iz Subotice, javili su novosadski mediji...Napad se dogodio poslije 18.00 časova, a inspektori kriminalističke policije i novosadska...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.