Građani koji podržavaju Kneževića formirali Odbor za istinu

Izvor: Blic, 06.Okt.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani koji podržavaju Kneževića formirali Odbor za istinu

ZRENJANIN - Povodom hapšenja gradonačelnika Zrenjanina Gorana Kneževića, u Zrenjaninu je juče konstituisan Odbor za istinu o Goranu Kneževiću.



Po rečima Božidara Vorgića, koordinatora tog odbora, građani Zrenjanina žele da se rasvetli istina o gradonačelniku Zrenjanina Goranu Kneževiću i dešavanjima u ovom gradu tokom njegovog mandata.

Kako je najavljeno, odbor kao nestranačko udruženje, angažovaće se na „istinitom informisanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << javnosti o svim aspektima aktuelnog procesa protiv gradonačelnika Zrenjanina i u tome očekuje podršku svih pravdoljubivih građana, a posebno javnih ličnosti, nevladinog sektora i medija".

U jučerašnjem saopštenju koje je upućeno javnosti rečeno je da je Goran Knežević najbolji gradonačelnik u Srbiji, a da je grad Zrenjanin tokom njegovog mandata doživeo značajan napredak, o čemu svedoče brojna domaća i međunarodna priznanja, a pre svega privredni oporavak grada i povećanje životnog standarda njegovih građana.

Božidar Vorgić je u ime odbora naglasio da je gradonačelnik Knežević postao simbol zrenjaninskog preporoda i da zbog toga uživa ogromno poverenje svojih sugrađana, a da tome u prilog govore rezultati nedavnih lokalnih izbora.

- Spektakularno hapšenje gradonačelnika Zrenjanina i medijski linč koji je tim povodom orkestriran u nameri da se Goran Knežević predstavi kao kriminalac, a Zrenjanin kao sedište građevinske mafije, nanosi nesagledive negativne posledice koje će se ogledati u ogromnoj i nenadoknadivoj materijalnoj i nematerijalnoj šteti po Zrenjanin - kaže se u jučerašnjem saopštenju odbora.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Odbor za istinu o Kneževiću"

Izvor: B92, 06.Okt.2008

Zrenjanin -- Građani koji podržavaju uhapšenog gradonačelnika Zrenjanina formirali su Odbor za istinu o Goranu Kneževiću... Oni smatraju da je grad za vreme trajanja njegovog mandata doživeo privredni preporod. Koordinator Božidar Vorgić rekao je da će se Odbor angažovati na "istinitom informisanju...

Nastavak na B92...

Vorgić: Nekome smeta što se naš grad razvija

Izvor: Glas javnosti, 07.Okt.2008, 07:37

ZRENJANIN - Građani koji podržavaju uhapšenog gradonačelnika Zrenjanina i smatraju da je grad za njegovog mandata doživeo privredni preporod formirali su juče Odbor za istinu o Goranu Kneževiću...Koordinator Božidar Vorgić rekao je da će se Odbor angažovati na „istinitom informisanju javnosti“...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.