Dva lekara obljubila trinaestogodišnju devojčicu

Izvor: Blic, 24.Jun.2011, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva lekara obljubila trinaestogodišnju devojčicu

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je lekare M.Š. iz Nikšića i D.N. iz Podgorice, kao i obućara Š.H. iz Podgorice, zbog sumnje da su izvršili inkriminisane radnje na štetu trinaestogodišnje devojčice.

Iz Uprave policije saopšteno je da su osumnjičeni uhapšeni u okviru policijske akcije "Veza" koju su realizovali službenici Odseka za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije.

U saopštenju se navodi da se uhapšeni M.Š. /60/, lekar iz Nikšića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << član jedne od stručnih komisija, tereti da je počinio krivično delo obljuba nad detetom.

Podgoričani D.N. /60/, lekar iz Podgorice, profesor u srednjoj školi i vlasnik jedne privatne klinike i Š.H. (60) takođe su uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivično delo posredovanje u vršenju prostitucije na štetu maloletnog lica.

Osumnjičeni su zadržani u prostorijama Područne jedinice Podgorica i, uz krivičnu prijavu, biće predati istražnom sudiji podgoričkog Osnovnog suda.

Brigu o devojčici preuzeo je Centar za socijalni rad u Podgorici.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva ljekara i obućar obljubili djevojčicu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jun.2011

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je ljekare M.Š. iz Nikšića i D.N. iz Podgorice i obućara Š.H. iz Podgorice, osumnjičene da su izvršili inkriminisane radnje na štetu trinaestogodišnje djevojčice.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lekari i obućar obljubili devojčicu

Izvor: Mondo, 24.Jun.2011

Crnogorska policija uhapsila je lekare M.Š. iz Nikšića i D.N. iz Podgorice i obućara Š.H. iz Podgorice, osumnjičene da su izvršili inkriminisane radnje na štetu trinaestogodišnje devojčice.

Nastavak na Mondo...

Dva lekara osumnjičena za obljubu trinaestogodišnje devojčice

Izvor: Blic, 24.Jun.2011

PODGORICA - Crnogorska policija uhapsila je lekare M.Š. iz Nikšića i D.N. iz Podgorice, kao i obućara Š.H. iz Podgorice, zbog sumnje da su izvršili inkriminisane radnje na štetu trinaestogodišnje devojčice...Iz Uprave policije saopšteno je da su osumnjičeni uhapšeni u okviru policijske akcije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.