Deca preko Interneta dogovorila samoubistvo!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Okt.2009, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Deca preko Interneta dogovorila samoubistvo!

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je, u saradnji sa Interpolom, sprečilo da dva maloletna deteta istovremeno izvrše samoubistvo dogovoreno preko Interneta.

"U okviru međunarodne policijske saradnje, kanalima Interpola srpska policija je došla do saznanja da se priprema istovremeno samoubistvo dva maloletna deteta, od kojih je jedno državljanin Srbije", navodi MUP.

"Maloletnici su članovi organizacije EMO, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je prema dostupnim informacijama definisana kao neformalna grupa ljudi koja komunicira preko Interneta", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da pripadnici te organizacije "oblače isključivo crnu ili belu garderobu i da se zalažu za seksualnu apstinenciju i virtuelno vođenje ljubavi".

"Maloletnik, strani državljanin pokušao je samoubistvo trovanjem, a prilikom spasavanja priznao je da se sprema još jedno samoubistvo na teritoriji Srbije", dodaje se u saopštenju.

Brzom intervencijom pripadnika srpske policije, koji su stigli na lice mesta pred samo izvršenje, spasen je život maloletne osobe, ističe MUP.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sprečeno samoubistvo dva deteta

Izvor: S media, 09.Okt.2009

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da je, u saradnji sa Interpolom, sprečilo da dva maloletna deteta istovremeno izvrše samoubistvo dogovoreno preko Interneta. .."U okviru medjunarodne policijske saradnje, kanalima Interpola srpska policija je došla do saznanja da se priprema...

Nastavak na S media...

Dogovorili zajedničko samoubistvo preko Interneta

Izvor: Mondo, 09.Okt.2009

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije je u saradnji sa Interpolom sprečilo da dva maloletna deteta, od kojih je jedno državljanin Srbije, istovremeno izvrše samoubistvo dogovoreno preko Interneta

Nastavak na Mondo...

Deca spasena sajber smrti

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2009

Novosti otkrivaju - Kako su policije Srbije i Rumunije sprečile dogovoreno samoubistvo dva deteta. Dečak iz Bukurešta sa vršnjakinjom iz okoline Beograda ugovorio da se ubiju

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.