Blagajnik ukrao milion i po evra

Izvor: Blic, 07.Jun.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blagajnik ukrao milion i po evra

Iz Rajfajzen banke u centru Kragujevca, jedan od zaposlenih izneo je sumu od milion i 400 hiljada evra. Kako je juče sapštio istražni sudija Okružnog suda u Kragujevcu Slobodan Svilkić sumnja se da je novac iz ekspoziture odneo Aleksandar S. glavni blagnik koji je imao ključeve od trezora.



Uhapšen pljačkaš Kragujevačka policija uhapsila je Aleksandra S. (29) osumnjičenog da je iz trezora ekspoziture "Rajfajzen banke" u Kragujevcu odneo nešto manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od milion i po evra.

Osumnjičenom je određeno pritvorsko zadržavanje do 48 sati, nakon čijeg isteka će biti lišen slobode i uz krivičnu prijavu sproveden istražnom sudiji, navedeno je u današnjem saopštenju Policijske uprave u Kragujevcu.

Kako „Blic nedelje" saznaje Aleksandar S. je sa novcem izašao iz banke oko 10 sati ujutru, a pare je spakovao u torbu. Takođe saznajemo da je glavni blagajnik na svom stolu ostavio i pismo u kome se izvinjava što je to morao da uradi. Međutim, razloge pljačke nije saopštio. Daljom istragom biće utvrđeno da li je Aleksandar S. odjednom izneo novac ili u više navrata. istražni sudija nam je još rekao da se još proverava da li nedostaje više od milion i 400.000 evra.

Suidija Svilkić je naveo i da se utvrđuje da li je blagajnik , sa kojim za sada nije moguće uspostaviti bilo kakav kontakt, imao pomagača ili nalogodavca.

Nestanak novca je prijavljen oko 17 sati. Subotom, Rajfajzen banka sa strankama radi do 15 sati, s tim što zaposleni posle tog vremena ostaju bar sat duže radi sređivanja papira.

U istražnom postupku biće pregledani i video zapisi sigurnosnih kamera koje su deo obezbeđenja banke. Istražni organi utvrđuju činjenice o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena, rekao je sudija Svilkić.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz banke nestalo milion i po evra

Izvor: B92, 07.Jun.2008

Kragujevac -- Iz Rajfajzen banke u centru Kragujevca, glavni blagajnik Aleksandar S. izneo je sumu od milion i 440 hiljada evra, a potom je ostavio pismo izvinjenja za svoje delo...Radnik Rajfajzen banke u Kragujevcu, za koga se sumnja da je protivpravno prisvojio 1,44 miliona evra, glavni je blagajnik...

Nastavak na B92...

Izvinite, uzeo sam vam 1,4 miliona evra

Izvor: Mondo, 07.Jun.2008

Glavni blagajnik Rajfajzen banke u Kragujevcu Aleksandar S. (29) uzeo je 1,4 miliona evra iz sefa banke, a za sobom je ostavio i pismo u kojem se izvinjava za to što je uradio, izjavio je Tanjugu istražni sudija Okružnog suda Slobodan Svilkić.

Nastavak na Mondo...

Nesvakidašnja pljačka u Kragujevcu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 08.Jun.2008, 12:37

Iz Rajfajzen banke u centru Kragujevca, glavni blagajnik Aleksandar S. izneo je sumu od milion i 400 hiljada evra, a na stolu šefice filijale banke ostavio je pismo u kojem se izvinjava za to što je uradio. Istražni sudija Okružnog ..

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Uhapšen pljačkaš Rajfajzen banke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2008

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija uhapsila je Aleksandra S. (29) osumnjičenog da je iz trezora ekspoziture "Rajfajzen banke" u Kragujevcu odneo nešto manje od milion i po evra...Osumnjičenom je određeno pritvorsko zadržavanje do 48 sati, nakon čijeg isteka će biti lišen slobode i...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kragujevac: Uhapšen pljačkaš banke

Izvor: B92, 08.Jun.2008

Kragujevac, Beograd -- Kragujevačka policija uhapsila je Aleksandra S. (29) osumnjičenog da je iz trezora ekspoziture "Rajfajzen banke" u Kragujevcu odneo nešto manje od milion i po evra... Osumnjičenom je određeno pritvorsko zadržavanje do 48 sati, nakon čijeg isteka će biti lišen slobode i...

Nastavak na B92...

BLAGAJNIK PRONAĐEN U TREZORU

Izvor: Kurir, 08.Jun.2008

KRAGUJEVAC, 08. jun 2008. (FoNet) - Blagajnik Rajfajzen banke u Kragujevcu Aleksandar S. (29), za koga se sumnja da je juče iz te filijale odneo 1,440.000 evra, pronađen je sinoć u kafiću Trezor u centru grada i nalazi se u policijskom pritvoru. Policija je saopštila da kod njega nije pronađen...

Nastavak na Kurir...

LOPOV SE IZVINJAVA

Izvor: Kurir, 08.Jun.2008

KRAGUJEVAC, 08. jun 2008. (FoNet) - Blagajnik Rajfajzen banke u Kragujevcu Aleksandar S. (29), za koga se sumnja da je juče iz te filijale odneo 1,440.000 evra, ostavio je direktoru banke pismo u kome se izvinjava što je to uradio. Istražni organi zbog dalje istrage nisu saopštili navode tog pisma,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.