Izvor: Nezavisne Novine, 06.Maj.2016, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klinton: Tramp želi da deportuje milione ljudi, čuvajte se

LOS ANÐELES - Potencijalna demokratska kandidatkinja na izborima za predsednika SAD Hilari Klinton upozorila je imigrante da njen protivnik iz redova Republikanaca Donald Tramp namjerava da oformi "snage za deportaciju miliona ljudi".

"Najbolji način da se to spriječi jeste da mu se ne dozvoli ni da priđe Bijeloj kući", rekla je Klintonova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u obraćanju publici pretežno španskog porjekla na koledžu u kalifornijskom gradu Monterej Park, prenosi AP.

Ona je poručila da će se zalagati za sveobuhvatnu izmjenu zakona o imigraciji i da će staviti tačku na napade i racije protiv imigranata.

Klintonova će se 7. juna u Kalforniji na unutarstranačkim izborima suočiti sa svojim glavnim protivkandidatom u redovima Demokratske stranke, Bernijem Sandersom.

"Velika pobjeda u Kaliforniji izvešće nas na put velike pobede u novembru", zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVAKO HILARI PLAŠI NAROD: Tramp bi da deportuje milione ljudi, čuvajte se!

Izvor: Kurir, 06.Maj.2016

..."Najbolji način da se to spreči jeste da mu se ne dozvoli ni da priđe Beloj kući", poentirala je Klintonova u obraćanju publici pretežno španskog porekla na koledžu u kalifornijskom gradu Monterej Park, prenosi AP..Ona je poručila da će se zalagati za sveobuhvatnu izmenu zakona o imigraciji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.