Hilari Klinton: Bil je bio zavisan od seksa zbog majke!

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hilari Klinton: Bil je bio zavisan od seksa zbog majke!

Bil je bio zlostavljan u detinjstvu, a upravo taj deo njegovog života odgovoran je za ljubavnu aferu s Monikom Levinski, kaže Hilari

VAŠINGTON - Bivši američki predsednik Bil Klinton imao je aferu s Monikom Levinski jer je bio zavisnik od seksa zbog toga što ga je majka zlostavljala dok je bio dete.

Te nove informacije o ljubavnom skandalu koji je devedesetih godina tresao SAD iznela je u javnost poznata novinarka i dobitnica Pulicerove nagrade Lusinda >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Frenks u svojoj knjizi „Timeless: Love, Morgenthau and Me“. To i čitav niz drugih detalja o životu slavne porodice Klinton njoj je, navodno, tokom intervjua 1999. otkrila ni manje ni više nego supruga nekadašnjeg američkog lidera i bivša državna sekretarka SAD Hilari Klinton.

- Bil je bio zlostavljan u detinjstvu, a upravo taj deo njegovog života odgovoran je za ljubavnu aferu s Monikom Levinski. Kada majka uradi ono što je njegova uradila njemu, to promeni osobu zauvek - rekla je Klintonova pre više od 10 godina kako bi odbranila muža.

Slavna novinarka dosad nije želela da objavi taj intimni podatak, a prema njenim rečima, to je samo jedna u nizu poverljivih i šokantnih informacija koje planira da predstavi javnosti.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.