SketchUp Make 14.0.4900

Izvor: ITsvet.com, 05.Mar.2014, 08:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SketchUp Make 14.0.4900

Google SketchUp Make je softver koji se može koristiti za kreiranje 3D modela čega god želite. Jednostavan je za korišćenje, dostupan je veliki broj tutorijala a tu su u Help Center i velika zajednica korisnika. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku SketchUp Make 14.0.4900 i donosi veliki broj unapređenja, među kojima su zakrpa za slabu tačku koja je dovodila do krahiranja prilikom učitavanja modela sa neodgovarajućim slikama, zakrpa za slabu tačku koja je takođe dovodila do krahiranja prilikom otvaranja modela koji sadrže slike sa određenim Exif podacima na njima, izmenjeni Draw meni za grupisanje određenih podešavanja alata, kao i veliki broj drugih izmena.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Opera 20.0.1387.64

Izvor: ITsvet.com, 05.Mar.2014

Opera je potpuni internet pretraživač koji podrazumeva blokiranje pop-up prozora, tabovano pretraživanje, integrisano pretraživanje kao i napredne funkcije među kojima su e-mail program, RSS Newsfeed i IRC ćaskanje. Najnovije izdanje koje je objavljeno nosi oznaku Opera 20.0.1387.64 i sa sobom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.