Selaković popušta advokatima?

Izvor: Blic, 23.Dec.2014, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Selaković popušta advokatima?

Ministar pravde Nikola Selaković odlučio je da popusti advokatima koji već tri meseca drže u blokadi kompletno pravosuđe i da Vladi Srbije po hitnom postupku uputi izmene Zakona o javnim beležnicima, saznaje Danas.

List navodeći izvor iz Vlade piše da će izmene tog zakona ići na ruku zahtevima advokata, ali još nije poznato koja će rešenja biti predložena, pošto se na izmenama još radi u Ministarstvu pravde.

Ideja je, tvrdi isti izvor, da izmene budu pred >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vladom Srbije do petka, da bi tog dana, pošto ih vlada usvoji, bile upućene u parlamentarnu proceduru po hitnom postupku.

Istovremeno, šefovima poslaničkih grupa i poslanicima je "nagovešteno da mogu da očekuju još jedan radni dan", tokom kojeg će se raspravljati i o izmenama Zakona o javnom beležništvu, dodaje Danas.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Selaković popušta advokatima?

Izvor: Radio 021, 23.Dec.2014

Ministar pravde Nikola Selaković odlučio je da popusti advokatima koji štrajkuju već tri meseca i da Vladi Srbije po hitnom postupku uputi izmene Zakona o javnim beležnicima, saznaje Danas...Kako objašnjava izvor lista iz Vlade, izmene zakona ići će na ruku zahtevima advokata, ali još uvek nije...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.