Samsung odlaže predstavljanje Galaxy S8 modela za proleće 2017?

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung odlaže predstavljanje Galaxy S8 modela za proleće 2017?

Prema najnovijim glasinama, kompanija Samsung odložiće predstavljanje svog novog flegšip modela za april ili maj 2017. godine, piše Techradar.

Zašto čekati do proleća?

Čini se da kompanija želi da napravi malu distancu između debakla sa baterijom na modelu Note 7 i novog modela koji predstavlja njenu sledeću veliku nadu. Samsung će u međuvremenu pokušati ponovo da stekne izgubljeno poverenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << korisnika.

Sasvim je moguće da će iz tog razloga ljubitelji tehnologije imati prilike da čuju manje glasina u vezi sa nadolazećim modelom.

Jedino što se za sada pretpostavlja jeste da Galaxy S8 neće biti predstavljen na Svetskom mobilnom kongresu koji će biti održan od 27. februara do 2. marta u Barseloni.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung odlaže predstavljanje Galaxyja S8?

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Dec.2016

Prema najnovijim glasinama, kompanija Samsung odložiće predstavljanje svog novog flegšip modela za april ili maj 2017. godine, piše Techradar...Zašto čekati do proljeća?..Čini se da kompanija želi da napravi malu distancu između debakla sa baterijom na modelu Note 7 i novog modela koji predstavlja...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.