Posle popodnevnog kolapsa ulice prohodne, ali do kraja dana zatvaraće se pojedine beogradske ulice

Izvor: Blic, 16.Dec.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle popodnevnog kolapsa ulice prohodne, ali do kraja dana zatvaraće se pojedine beogradske ulice

Intenzitet saobraćaja na beogradskim ulicama polako opada. Trenutno je bez većih gužvi na svim saobraćajnicama , ali očekujemo ponovo zatvaranje ulica kažu iz dispečerskog centra GSP-a.

Kako nam taksisti javljaju gužve se polako smanjuju, ali apeluju na vozače da se pripreme jer će se sporadično zatvarati ulice,takodje rekli su da je  bilo nekoliko udesa tokom dana.

Od 18.15 sati do 20.30 sati biće zatvorene Ulica kneza Miloša i Nemanjina, a vozila GSP neće >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćati ovim trasama. Takođe saobraćaj GSP-a izmešten je i kod Zelenog venca.

Taksisti javljaju da je još velika gužva na Novom Beogradu, takođe velika kolona vozila je i u Takovskoj ulici. Centar grada je takođe veoma opterećen.

Na Novom Beogradu do 16.45 bila je zatvorena ulica Milentija Popovića do Sava centra, blokiran je Bulevar Mihajla Pupina, ali se sporadično pušta saobraćaj.

Može se doći samo do ulice Španskih boraca, a onda policija dalje usmerava ka Bulevaru Milutina Milankovića.

Bulevar Nikole Tesle prohodan je u oba pravca i može se ovim putem doći do Brankovog mosta.

Stoje vozila u Terazijskom tunelu, Brankovoj ulici i na Brankovom mostu u pravcu ka Novom Beogradu. Vozila se kreću, ali polako.

Prepuno je vozila, stvaraju se ogromne gužve, javljaju naši čitaoci.

Od Topčiderske zvezde za Miloševom konaku, velika je gužva, naročito kod Doma vojne garde.

Ogromne gužve očekuju se još sat-dva vremena, kažu taksisti, a iz gradske uprave ranije je apelovano na Beograđane da koriste gradski prevoz.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle kolapsa prohodan saobraćaj, do kraja dana zatvaraće pojedine ulice

Izvor: Blic, 16.Dec.2014

Intenzitet saobraćaja na beogradskim ulicama polako opada. Trenutno je bez većih gužvi na svim saobraćajnicama , ali očekuje se ponovo zatvaranje ulica, kažu iz dispečerskog centra GSP-a...Prema rečima taksista, gužve se polako smanjuju, ali apeluju na vozače da se pripreme, jer će se sporadično...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.