Počela rekonstrukcija Beogradske ulice u Sremčici

Izvor: Blic, 07.Sep.2014, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija Beogradske ulice u Sremčici

Rekonstrukcija Beogradske ulice u Sremčici počela je danas u delu od benzinske pumpe do zgrade Doma zdravlja.

Kako je saopšteno iz opštine Čukarica, rekonstrukcija će se odvijati u fazama, a planirano je da se celokupna ulica u dužini od 7,5 km zameni novim asfaltom.

Radove u toj ulici danas su obišli član Veća gradske opštine Čukarica Tatjana Vidojević i gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović, koji je poručio da će grad i opština Čukarica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << uvek biti na usluzi građanima.

On je najavio da će krajem godine biti opredeljena sredstva za rekonstrukciju ulica, kojima će se raspolagati tokom sledeće godine.

Zadovoljstvo početkom radova, kako se navodi u saopštenju, izrazili su žitelji Sremčice koji su istakli da je Beogradska za njih "žila kucavica".

- Najveći deo saobraćaja se obavlja kroz ovu ulicu i zato su ovi radovi veoma važni za naše naselje - poručili su stanovnici naselja Sremčica.

Beogradska ulica bila je do ove godine u nadležnosti JP "Putevi Srbije", kao regionalni put, da bi sada prešla u nadležnost grada Beograda, odnosno opštine Čukarica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela rekonstrukcija Beogradske ulice u Sremčici

Izvor: Studio B, 07.Sep.2014

Rekonstrukcija Beogradske ulice u Sremčici počela je u delu od benzinske pumpe do zgrade Doma zdravlja...Kako je saopšteno iz gradske opštine Čukarica, rekonstrukcija će se odvijati u fazama, a planirano je da se celokupna ulica u dužini od 7,5 km zameni novim asfaltom...Radove u toj ulici danas...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.