Počela javna rasprave o izmenama i dopunama zakona o kulturi

Izvor: Blic, 24.Nov.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela javna rasprave o izmenama i dopunama zakona o kulturi

Ministarstvo kulture i informisanja pokrenulo je danas javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi, koja će trajati od 24. novembra do 15. decembra 2014. godine.

Prezentacije i rasprave o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi održaće se u:

• Novom Sadu, 26.novembra u 11 časova u kamernoj sali Srpskog narodnog pozorišta, Pozorišni trg 1,

• Nišu, 28. novembra u 11 časova u prostorijama Niškog kulturnog centra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Stanoja Bunuševca bb,

• Beogradu, 3. decembra u 11 časova u Narodnoj biblioteci Srbije, Skerlićeva 1.

Nacrt zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi može se preuzeti sa sajta Ministarstva kulture i informisanja: http://www.kultura.gov.rs/cyr/dokumenti/javne-rasprave/javna-rasprava-o-nacrtu-zakona-o-izmenama-i-dopunama-zakona-o-kulturi.

Po okončanju javne rasprave Ministarstvo kultura i informisanja sačiniće verziju Nacrta zakona o izmenama i dopunama zakona o kulturi koju će uputiti resornim ministarstvima na mišljenje.

Ministarstvo kulture i informisanja poziva stručnu javnost i sve zainteresovane da se uključe u javnu raspravu i svojim konstruktivnim predlozima doprinesu optimalnim zakonskim rešenjima u jednoj od ključnih oblasti društva.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.