PS3 igre u pretraživaču

Izvor: ITsvet.com, 10.Maj.2012, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PS3 igre u pretraživaču

Igre bi mogli da budu svedoci novog pokušaja vraćanja slave PC igranju, unapređenjima kada je reč o igranju preko pretraživača smatra izvršni direktor kompanije Epic. Tim Sweeney veruje da su unapređenja koja su napravljena u okviru Unreal Engine, Flash, HTML5 i drugim sistemima korak napred kada je reč o boljem igranju na personalnim računarima. On veruje da će u bliskoj budućnosti kvalitet igara koje se igraju na konzolama biti dostupan u okviru pretraživača. Polako se krećemo u tom pravcu kao industrija rekao je Sweeney. Epic je posebno impresioniran time koliko je Adobe Flash otišao napred kada je reč o kvalitetu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

EA ulaže u konzole sledeće generacije

Izvor: ITsvet.com, 11.Maj.2012, 09:35

Electornic Arts je jasno stavila do znanja prilikom predstavljanja svojih poslovnih rezultata da namerava da se nadmeće kada je reč o konzolama naredne generacije na tržištu. Ova kompanija je obećala da će uložiti $80 miliona u konzole naredne generacije u okviru 2013 fiskalne godine koja pokriva...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.