Novo renderovanje za bolju grafiku

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2015, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo renderovanje za bolju grafiku

Tokom Microsoft inicijalnog predstavljanja Xbox One konzole i u okviru E3 prikazivanja, pomenuta je mogućnost o kojoj je do sada bilo jako malo informacija. Naime, Xbox One bi teoretski mogao da bude uparen sa cloud platformama za renderovanje sa ciljem razvoja superiornog igračkog iskustva po pitanju svega onoga što bi konzola mogla samostalno da uradi. Najnovije informacije navode da kompanija Microsoft priprema novi engine za renderovanje koji će nositi naziv Kahawai i za koji se tvrdi da uparuje GPU servera i klijenta da bi se obezbedilo zajedničko renderovanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sony sprema novi igrački sistem

Izvor: ITsvet.com, 26.Maj.2015

Prethodno se pojavila informacija koja govori u prilog tome da će PlayStation 5 biti igračka konzola bazirana na cloud-u, a nedugo nakon toga i činjenica da to uopšte neće ni biti fizička konzola. Ovoga puta, oglas koji je objavio Sony ponovo tizuje PS5. Naime, kompanija Sony je u potrazi za programerom...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.