Maxthon Cloud Browser 4.4.1.2000

Izvor: ITsvet.com, 17.Jun.2014, 07:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maxthon Cloud Browser 4.4.1.2000

Maxthon Internet Browser softver je moćni tabovani pretraživač sa visoko prilagodljivim interfejsom koji je baziran na Internet Explorer engine-u za pretraživanje, što znači da sve ono što funkcioniše u okviru IE, radi i kod Maxthon tabovanog pretraživača, ali uz veliki broj dodatnih karakteristika. Ono što ga odlikuje jesu lakoća upotrebe i činjenica da je potpuno besplatan. Maxthon Cloud Browser 4.4.1.2000 je najnovije izdanje koje je objavljeno i koje donosi zakrpe za slabe tačke koje su se ogledale u nepravilnom prikazivanju određenih Toolbar ikona u nekim situacijama, a dodatno je unapređena i stabilnost samog jezgra.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Notepad++ 6.6.6

Izvor: ITsvet.com, 17.Jun.2014

Notepad++ je besplatni editor izvornog koda i zamena za Notepad, baziran je na Scintilla-i, a pisan je u C++ i koristi Win32 API i STL za veliku brzinu izvršavanja. Odlikuje ga podrška na nekoliko jezika, pokreće se u MS Windows okruženju i njegova upotreba vrši se u okviru GPL licence. Najnovije...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.