MISTERIJA Telo mladića pronađeno na Ruskom groblju

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIJA Telo mladića pronađeno na "Ruskom groblju"

U Spomen parku "Rusko groblje" u Jagodini pronađeno je telo mladića, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević.

Zamenik višeg javnog tužioca odredio je obdukciju leša, dodala je Milojević.

Reč je o M.M starom 27 godina iz Jagodine.

Leš mladića pronadjen je u četvrka u jutru, napomenula je Milojević.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JA: Nađeno telo mladića u parku

Izvor: B92, 20.Dec.2014

U spomen parku "Rusko groblje" u Jagodini pronađeno je telo M.M. (27) iz Jagodine...Kako je izjavila danas Tanjugu portparolka Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević, zamenik višeg javnog tužioca je naložio obdukciju...Telo mladića pronađeno je u četvrtak ujutru, napomenula je Milojevićeva.

Nastavak na B92...

Na "Ruskom groblju" pronađen leš mladića

Izvor: Press, 20.Dec.2014

. U Spomen parku "Rusko groblje" u Jagodini pronađeno je telo mladića, izjavila je danas Tanjugu portparol Policijske uprave u Jagodini Ana Milojević.

Nastavak na Press...

JEZIVA SMRT U JAGODINI: Mladić koji je pronađen mrtav u parku se predozirao?!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Dec.2014

M.M. star 27 godina pronađen je u Spomen parku "Rusko groblje", a uzrok smrti je najverovatnije prekomerna doza narkotika, s obzirom da je on bio registrovani narkoman..U Spomen parku “Rusko groblje” u Jagodini pronađeno je telo mladića, izjavila je danas portparol Policijske uprave u Jagodini...

Nastavak na Telegraf.rs...

Jagodina: Na "Ruskom groblju" pronađen leš mladića

Izvor: Večernje novosti, 20.Dec.2014

JAGODINA - U četvrtak ujutro, na Ruskom groblju u Jagodini pronađeno je beživotno telo M. M. (28). Po rečima portparolke ovdašnje PU Ane Milojević, na telu nisu bili vidljivi tragovi nasilne smrti, a tužilac je, nakon uviđaja, naložio obdukciju. Nezvanično saznajemo da je mladić bio registrovani...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.