LOŠA KARMA Ukrala džip, pa udarila u zgradu koja se obrušila na nju

Izvor: Blic, 25.Nov.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOŠA KARMA Ukrala džip, pa udarila u zgradu koja se obrušila na nju

Bezbednosna kamera snimila je neverovatnu situaciju na jednom parkingu u Kanzas sitiju u Misuriju. Naime, jedna žena je ukrala džip, a policija je krenula za njom. U jednom trenutku, ona je izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u zgradu.

Zbog stanja napuštene zgrade, zidovi su se od siline udarca obrušili pravo na džip i lopova. Kradljivica je potom odvedena u bonicu, ali nije u životnoj opasnosti.

Inženjeri su sada zabrinuti da je ceo kompleks zgrada oslabio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i da može da se sruši. Zbog toga pokušavaju da ojačaju zgradu koja je je izgrađena davne 1920. godine i koja je nekada bila "Fordova" prodavnica automobila.

VIDEO> Pogledajte snimak ove neverovatne situacije

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.