Kakvo telo Seve ima! Pevačica hoće da bude kao Demi Mur

Izvor: Blic, 05.Nov.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakvo telo Seve ima! Pevačica hoće da bude kao Demi Mur

Pevačica Severina Vučković pohvalila se kako naporno vežba u teretani svaki dan.

Iako je početkom marta imala operaciju kolena, nakon čega je hotala uz pomoć štaka, pevačica se sada posvetila treningu. Na fotografijama kojima je objavila na Fejsbuku izgleda u boljoj formi nego ikad, a koliko se ozbiljno priprema, pokazuje i njen komentar uz objavljene fotografije:

- Kad se pretvorim u G.I.Jane - napisala je aludirajući na lik Demi Mur iz ovog filma u kojem glumi prvu  ženu u američkoj mornarici.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Fanovi za Seve kažu da je “bomba”: Pevačica objavila fotke iz teretane!

Izvor: Svet, 05.Nov.2014

Pevačica Severina Vučković pohvalila se na Fejsbuku slikama iz teretana.. Ona vredno trenira, sudeći po komentaru koji ostavila uz fotografiju.. “Kad se pretvorim u G.I.Jane“, napisala je aludirajući na lik Demi Mur koja u ovom filmu glumi prvu ženu u američkoj mornarici.. Neki od komentara...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.