Kada pomislimo na Majli Sajrus, reč seksi ili slatko nije prvo što nam padne na pamet ali...

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada pomislimo na Majli Sajrus, reč "seksi" ili "slatko" nije prvo što nam padne na pamet ali...

Kontraverzna pevačica snimila je reklamu za donji veš italijanske kompanije "Golden Lady" i moramo priznati da nije bilo delova sa njenim čuvenim "ispadima".

Da, i dalje je tu izbacivanje jezika, kao i čudni plesni pokreti, ali nekako je prijatno za gledati. "Rock yout legs" se zove nova kampanja ove modne kuće i Majli je svoj posao izvela na prilično interesantan način, piše Mondo.

Možda je u pitanju uticaj njenog novog dečka - sina Arnolda Švarcenegera, ili je ova pevačica odlučila da se malo "smiri"?

To ćemo tek videti, a sada možete pogledati ovo!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Verovali ili ne, i ona zna da bude ženstvena i seksi

Izvor: B92, 23.Nov.2014

Kontroverzna mlada pevačica Majli Sajrus snimila je reklamu za donji veš za jednu italijansku kuću i ovoga puta izbegla ispade po kojima je poznata...Iako se u reklami modne kuće Golden Lady Majli preoznatljivo krevelji, ovoga puta pokušala je da izgleda ženstveno i seksi, a sudeći po komentarima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.