Ovako ONA reklamira donji veš!

Izvor: Mondo, 22.Nov.2014, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako ONA reklamira donji veš!

Kada pomislimo na Majli Sajrus, reč "seksi" ili "slatko" nije prvo što nam padne na pamet u poslednje vreme, ali ova reklama bi to mogla da promeni...

Foto: YouTube

 Kontraverzna pevačica snimila je reklamu za donji veš italijanske kompanije "Golden Lady" i moramo priznati da nije bilo delova sa njenim čuvenim "ispadima".

Da, i dalje je tu izbacivanje jezika, kao i čudni plesni pokreti, ali nekako je prijatno za gledati. "Rock yout legs" se zove nova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kampanja ove modne kuće i Majli je svoj posao izvela na prilično interesantan način.

Možda je u pitanju uticaj njenog novog dečka - sina Arnolda Švarcenegera, ili je ova pevačica odlučila da se malo "smiri"?

To ćemo tek videti, a sada možete pogledati ovo!

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kada pomislimo na Majli Sajrus, reč "seksi" ili "slatko" nije prvo što nam padne na pamet ali...

Izvor: Blic, 23.Nov.2014, 12:45

Kontraverzna pevačica snimila je reklamu za donji veš italijanske kompanije "Golden Lady" i moramo priznati da nije bilo delova sa njenim čuvenim "ispadima"...Da, i dalje je tu izbacivanje jezika, kao i čudni plesni pokreti, ali nekako je prijatno za gledati. "Rock yout legs" se zove nova kampanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.