Južna Bačka ispumpava vodu iz kopova

Izvor: Blic, 19.Avg.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Južna Bačka" ispumpava vodu iz kopova

Na tenderu za izbor firme koja će ispumpavati vodu iz kolubarskog kopa "Tamnava - Zapadno polje" pobedilo je domaće preduzeće "Južna Bačka" saznaje "Blic".

Od tri firme koje su ispunile uslove tendera koji je EPS raspisao 23. jula 2014. godine, najpovoljniju ponudu je dala "Južna Bačka".

U javnom pozivu za izbor preduzeća koje će raditi na ispumpavanju vode iz kopa navedeno je da će osnovni kriterijumi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dobijanje posla biti najniža cena i najkraći rok za završetak posla.

Vrednost posla nije navedena u tenderu, ali su procene da bi on mogao da košta između 10 i 14 miliona evra. S druge strane u javnom pozivu je pisalo da je rok za završetak posla 105 dana.

Prema saznanjima "Blica" , " Južna Bačka" je dala i nižu cenu od projektovane ali i kraći rok za okončanje posla od onog koji je naveden u juavnom pozivu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izabrane firme za ispumpavanje vode sa kopa

Izvor: RTS, 19.Avg.2014

Vodu i mulj sa kopa "Tamnava – zapadno polje" ispumpavaće firma "Energotehnika Južna Bačka" iz Novog Sada zajedno sa rumunskom firmom "SC NESS Proiect Europa SRL", rezultat je tendera koji su sproveli EPS i Rudarski basen "Kolubara". ..Javno preduzeće "Elektroprivreda Srbije" saopštilo je da se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.