EA nastavlja da podržava trenutnu generaciju

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2013, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EA nastavlja da podržava trenutnu generaciju

Naredna generacija igara je u fokusu igrača kada je reč o PlayStation 4 i Xbox One, ali kompanija Electronic Arts ne planira da u skoroj budućnosti odustane od sistema trenutne generacije. Govoreći tokom UBS Global Technology konferencije ove nedelje o izazovima razvoja za dve generacije konzola istovremeno, jedan od rukovodilaca komanije EA Blake Jorgansen je objasnio da će EA podržavati trenutnu generaciju konzola još mnogo narednih godina. Xbox 360 i PS3 su prodate širom sveta u oko 80 miliona jedinica i EA mora da ispoštuje ove kupce kreiranjem igara i za njih. On je istakao da EA želi pravi balans između konzola trenutne i naredne generacije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Xbox One globalno dostupan

Izvor: ITsvet.com, 22.Nov.2013

Microsoftova Xbox On igračka konzola naredne generacije je postala globalno dostupna od ponoći. Oko 300 prodavnica igara u Velikoj Britaniji i 100 prodavnica Tesco lanca prodavnica prodaje novu konzolu i ostale su otvorene preko noći da bi igrači mogli da kupe konzole po svojoj želji. Microsoft...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.