Domaći proizvođači na Hi-Files Show sajmu

Izvor: ITsvet.com, 04.Nov.2013, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaći proizvođači na Hi-Files Show sajmu

Domaći proizvođači audio i video tehnike potvrdili su učešće na sajmu Hi-Files Show, koji se održava 9. i 10. novembra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu. Proizvođači gramofona, pojačala i zvučnika, među kojima su: Beyond Frontiers Audio zajedno sa firmom Audio san iz Hrvatske, Dayens, Soullines, Pointe, Finel i FTA, predstaviće svoje uređaje koje plasiraju na inostranom tržištu. Ovo će biti retka prilika da se domaća publika upozna sa radom srpskih AV firmi koje uglavnom izlažu na sajmovima van zemlje, gde imaju i plasman koji su stvorili na osnovu dobrog kvaliteta svojih proizvoda.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dayens na Hi-Files Showu

Izvor: Hi-Files.com, 04.Nov.2013

Domaća kompanija Dayens poznata je po izradi zvučnika i pojačala odličnog zvuka i prihvatljive cene, a na predstojećem Hi-Files Showu predstaviće najnovije zvučne kutije Grande Mini i novo integrisano pojačalo Ecstasy III. Grande Mini su najmanje dvosistemske kutije iz Grande serije, a poseduju...

Nastavak na Hi-Files.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.