Dara Džokić: Kolege mi leče tugu

Izvor: Blic, 26.Avg.2014, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Džokić: Kolege mi leče tugu

Čuvena glumica je oduševljena Vlastimirom - Đuzom Stojiljkovićem i veruje da su sve njene koleginice zaljubljene u njega.

Dara Džokić je u javnoj prepisci sa koleginicom Natašom Ninković na Fejsbuku otkrila da joj je Đuza neodoljiv. Glumica za „Blic” s osmehom kaže da je on jedan od najšarmantnijih glumaca.

- Nataša je na Fejsbuku objavila fotografiju na kojoj ljubi Đuzu. Oduševljena njegovom energijom, poljubila ga je onako da pukne. Svi ga obožavaju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << briljantan je u svemu što radi, uprkos zavidnom broju godina koje ima, a nećemo reći koliko. Veliki je šarmer. Zanimljivo je da radi kao mlad čovek u punoj snazi, ima posla više nego ikada. Bogu hvala što reditelji vide njegovu energiju - priča nam Dara.

Iako ne skida osmeh u razgovoru sa nama, glumica ističe da nije ravnodušna na životne udarce i da nije prebolela supruga, jednog od najboljih srpskih novinara Bogdana Tirnanića, koji je preminuo pre skoro šest godina.

- Sa tugom, crnim mislima i patnjom se moramo suočiti da bismo nastavili da živimo normalno. Život je istovremeno i strašan i lep, a čovek to mora da prihvati. Nisam od onih koji beže ne želeći da ostanu sami sa sobom kako bi skrenuli misli od onog što ih potresa i tišti. Suočavanje je ključ problema. Osim toga, smatram da rad spasava i misli usmerava u dobrom smeru. To sam prihvatila od supruga. Daleko od toga da patnja i bol nestaju, do kraja života ću osećati prazninu zbog Tirketovog odlaska. Sreća je što pored ćerke i familije imam i dobre prijatelje, pa imam s kim da delim emocije i provodim nezaboravne trenutke - kaže Dara.

Glumica je upravo završila snimanje trećeg ciklusa TV serije „Jagodići”, zbog koje je propustila letovanje.

- Ni leto ni vrućina nam nisu smetali, iako bih uživala na obali mora da nisam morala da radim. Igram ženu teškog karaktera, to mi je najnegativnija uloga u karijeri. Svi glumci, šminkerka, kostimograf i kompletna ekipa su kao porodica u kojoj vladaju sloga i vedar duh - kaže Dara.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.