Asus ROG Maximus VII Formula

Izvor: ITsvet.com, 22.Jul.2014, 18:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus ROG Maximus VII Formula

Kompanija Asus je u okviru svog entuzijastičkog brenda Republic of Gamers najavila odličan komad hardvera. Reč je o Maximus VII Formula matičnoj ploči. Reč je o ploči koja je dostupna u dve verzije i to obična Maximus VII Formula, odnosno Maximus/Watch Dogs ediciji. Ploče su izrađene korišćenjem vrhunskih ROG karakteristika za unapređenje igranja kao što su hibridno hlađenja sa CrossChil Copper hladjakom, Intel Gigabitnim Ethernetom sa GameFirs III i LANGuard opcijama. Ploče podržavaju GA 1150 procesore što znači četvrtu i nastupajuću petu generaciju Inte Core i3, i5 ii7 procesora, te Pentium i Celeron procesore.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Osam novih Haswell desktop delova

Izvor: ITsvet.com, 23.Jul.2014, 15:15

Intel je dodao osam novih desktop čipova u okviru svoje liste cena od jeftinih Pentiuma do mainstrema Core i3 delova. Svi čipovi su dual core procesori bazirani na na Haswell jezgru. Četiri nova Pentium procesora su sada dostupna. Svi su dual core procesori sa dual threadovima i sa 3MB L3 cache-a....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.