Apple tablet sa velikim ekranom

Izvor: ITsvet.com, 25.Dec.2013, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple tablet sa velikim ekranom

Prema glasinama Apple planira da naredne godine u oktobru predstavi 12.9-inčni tablet računar koji će biti namenjen za korišćenje u edukativne svrhe. Budući da je Samsung Electronics već najavio objavljivanje 12-13-inčni tablet računara, očekuje se da će ovi tablet računari sa velikim ekranom imati značajan uticaj na potražnju za ultrabook računarima. Apple-ov tablet sa velikim ekranom proizvodiće Quanta Computer, a prvobitno je ovaj model osmišljen za 12.9“ – 13.3“ panele, ali podaci pokazuju da je 12.9-inčna verzija bolji izbor. Pored tableta, Apple planira i predstavljanje iPhone uređaja većih dimenzija u toku maja naredne godine koji će proizvoditi TSMC korišćenjem 20nm proizvodnog procesa.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Njujork: tablet najčešći poklon za djecu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Dec.2013, 08:01

Tablet računari će, kako se očekuje, ove godine biti najčešći novogodišnji poklon za djecu, a proizvođači ovih uređaja plasirali su na tržišta tablete posebno dizajnirane za najmlađe, prenose agencije. Stručnjaci, međutim, ukazuju da nema dokaza da vrijeme provedeno pred ekranom, bilo...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.