Apple iTunes radio

Izvor: ITsvet.com, 19.Sep.2013, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple iTunes radio

Apple je pokrenuo iTunes Radio, kompanijin ulazak u svet streaming muzike u vidu unapređene verzije iTunes aplikacije oznake 11.1 u okviru nove verzije mobilnog OS-a iOS7. Kompanija je najavila iTunes Radio u mesecu junu na godišnjoj razvojnoj konferenciji. Ovaj besplatni reklamama podržani servis se može koristiti na Mac i Windows PC računarima preko iTunes 11.1 dok iPhone, iPad i iPod touch uređaji koji koriste iOS7 će moći ovoj aplikaciji da pristupe preko Music aplikacije. Korisnici koji plaćaju preko $25 za iTnes match, servis koji je predstavljen 2011 i koji skladišti numere kupljene preko iTunes tada čini biblioteku dostupnom za sve uređaje korisnika.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apple dodaci za iCloud

Izvor: ITsvet.com, 20.Sep.2013, 10:04

Apple je objavio i nekoliko plugin-ova za Windows korisnike koji omogućavaju sinhronizovanje bookmark-ova. Ovi plugin-ovi dostupni su u kombinaciji sa iCloud Control Panel-om za Windows 3.0 upgrade, a reč je o dodacima za alternativne pretraživače Chrome i Firefox u Windows okruženju. Ono što takođe...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.