Izvor: 025info.rs, 04.Avg.2017, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prodaji je novi broj 025info novina

Novi, 23. broj 025info nedeljnika, novina svih građana opštine Apatin, od četvrtka se može naći na svim prodajnim mestima Apatina, Svilojeva, Prigrevice i Kupusine. Aktuelnosti iz oblasti politike, kulture, obrazovanja, sporta. Reportaže, tekstovi na hrvatskom i mađarskom jeziku. Saznajte sve o predtojećim izborima za članove Saveta Mesnih zajednica na teritoriji opštine Apatin, a koji nas očekuju u nedelju, 06. avgusta. Koliko ima lista i ko je na njima, zašto su Živorad Smiljanić i Miodrag Bakić u sukobu interesa svojim kandidaturama i kako se to može odraziti na građane opštine Apatin. Obezbedite vaš primerak na vreme. Za svega 30 dinara. 025info, vesnik dobrih vesti!  
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na 025info.rs...






Povezane vesti

U SUSRET IZBORIMA: ZA NAPREDNU OPŠTINU APATIN

Izvor: Radio Dunav, 04.Avg.2017

U završnici priprema za predstojeće izbore za članove Saveta Mesne zajednice na teritoriji opštine Apatin, predstavljene su sledeće liste i programi: ,,ZA NAPREDNI APATIN”, ,,ZA NAPREDNU PRIGREVICU”, ,,ZA NAPREDNU SONTU”, ,,ZAJEDNO ZA SVILOJEVO, EGYÜTT SZILÀGYIÉRT” i A HALADÓ KUPSZINÁÉRT...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.