Izvor: Radio Dunav, 19.Okt.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PONEDELJAK SEDMA SEDNICA SO APATIN

Sedma sednica Skupštine opštine Apatin održaće se u ponedeljak 24. oktobra sa početkom od 9 sati, a za istu je predviđen dnevi red od četiri tačke. Nakon održavanja redovne sednice u velikoj sali SO Apatin, u domu kulture sa početkom od 17 sati biće održana i svečana sednica na kojoj će biti uručene nagrade “24. oktobar” zaslužnim građanima naše opštine.
DNEVNI RED
1. Usvajanje Zapisnika sa 6. sednice Skupštine opštine Apatin.
2. Predlog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << Odluke o dodeli nagrade “24. oktobar” opštine Apatin za 2016. godinu.
3. Razmatranje inicijative za pristupanje opštine Apatin Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka.
4. Razmatranje Pravilnika o izmeni i dopuni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji poslova i radnih zadataka Centra za socijalni rad Apatin.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

U ponedeljak 7. sednica SO Apatin

Izvor: 025info.rs, 19.Okt.2016

U ponedeljak 24.oktobra će se održati 7.sednica SO Apatin.    Na dnevnom redu se nalaze tri tačke za razmatranje: - Predlog odluke o dodeli nagrade „24.oktobar“ opštine Apatin za 2016.godinu - Razmatranje inicijative za pristupanje opštine Apatin Regionalnoj razvojnoj agenciji Bačka -...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.