Studio za decu “Putokaz” iz Kladova priprema svoju prvu predstavu

Izvor: Bor030.net, 14.Nov.2015, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Studio za decu “Putokaz” iz Kladova priprema svoju prvu predstavu

Kladovo- Pod okriljem biblioteke “Centar za kulturu” iz Kladova od maja 2015. godine počeo je sa aktivnostima studio za decu “Putokaz” koji vodi profesorka srpskog jezika i književnosti Marija Lazarević-Korolijab.

Studio radi sa ciljem da organizuje različite kreativne projekte za decu uzrasta od šest do deset godina.

Kroz dramske radionice deci je pružena mogućnost da u saradnji sa talentovanim ljudima iz različitih sfera umetnosti obogate jezik i kulturu >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << govora, izoštre koncentraciju i memoriju, prilagode se timskom radu i uče se odgovornosti. Do ovih rezultata doći će se kroz glumu, učestvovanje u izradi scenografije i kostima, pisanje scenarija za predstavu, crtanje stripova i muziku.

Kako biste pronašli put do ovog kreativnog mesta, biće dovoljno da pratite putokaz koji će vas svakog utorka od 18 sati i četvrtka od 18 sati i 30 minuta dovesti do prizemlja Doma omladine, gde se nalazi prostorija kreativnog rada ovog studija.

Prvi rezultati rada biće prikazani na pozorišnoj sceni biblioteke “Centar za kulturu” u Kladovu krajem decembra 2015 godine.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.