Izvor: Radio Dunav, 18.Sep.2016, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RUKOMETAŠI RAZBILI SLOGU

Rukometaši Apatina su u prvom kolu Druge lige Sever dočekali ekipu Sloge iz Hrtkovca i savladali ih ubedljivo sa 43:17(23:9). Gosti su bolje otvorili utkamicu i nakon 4 minuta vodili sa 3:1, ali nakon minute odmora koju je zatražio trener Apatina Jugoslav Krec domaćin se konsolidovao i vrlo brzo okrenuo igru i rezultat u svoju korist. Krec je svim igračima dao priliku, a oni su prelepim potezima nagradili publiku koja je došla da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Dunav << pogleda novi tim Rukometnog kluba Apatin.
Najefikasnij na ovom meču bio je Dušan Mačkić sa 8, a pratio ga je Marko Divjak sa 7 postignutih pogodaka.
U narednom kolu Apatinci će opet biti domaćini, a u goste im dolazi ekipa Metalac iz Futoga.

Nastavak na Radio Dunav...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Primio 43 gola na meču, pa je uhapšen

Izvor: Sportske.net, 19.Sep.2016, 12:18

Golman jednog nemačkog niželigaša je uhapšen dan nakon sumnjive utakmice...Fonderort je igrao utakmicu u jednoj od nižih liga Nemačke, a za tu ekipu brani Marko K. koji je primio čak 43 gola na jednom meču što je užasan rezultat za njegovu ekipu, verovatno najgori ishod ikada za 90 minuta..."Želimo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.