Nepoznati mladić teško povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Apr.2015, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nepoznati mladić teško povređen u saobraćajnoj nesreći

Pančevački policajci u saradnji s kolegama iz Beograda već oko dve nedelje pokušavaju da utvrde identitet dvadesetogodišnjeg mladića koji je teško povređen u saobraćajnom udesu na Misi.

Dok je pešačio, na njega je u večernjim satima naleteo automobil, pa je dečko zadobio povrede opasne po život i odmah je prebačen za Beograd u Urgentni centar. Nažalost, tamo je pao u komu. Iako lekari ulažu velike napore da ga spasu, pitanje je da li će preživeti.

Situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << dodatno komplikuje to što kod sebe nije imao nikakve dokumente i što pančevačkoj policiji nije prijavljen nestanak nijedne osobe. Da sve bude još misterioznije, pretpostavlja se da je reč o izbeglici iz ratom zahvaćene Sirije, koji je u pokušaju da se spase od užasa građanskog rata koji već četiri godine besni u toj zemlji došao do Srbije.

Na sreću, policijski inspektori su otkrili da je on u našem gradu kontaktirao s jednom devojkom i ona ih je obavestila da nepoznati mladić ima profil na „Fejsbuku”. Ostaje da se vidi da li će to olakšati utvrđivanje njegovog identiteta.

„Pančevac” saznaje i da su inspektori beogradske policije fotografisali nepoznatog mladića u Urgentnom centru i da su mu uzeli otiske. Iako procedura nalaže da se njegove fotografije i otisci preko centrale Interpola dostave predstavništvu te policijske organizacije u Siriji, veliko je pitanje da li će to, s obzirom na rat u toj zemlji, uopšte biti moguće.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.