Izvor: Radio Dunav, 19.Apr.2016, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVE AKTIVNOSTI APATINSKIH SOCIJALISTA

Predsednik Opštinskog odbora SPS-a Apatin dr Živorad Smiljanić obišao je MO u Svilojevu i Sonti gde je razgovarao sa članovima i simpatizerima o planovima za naredni period. Tokom obraćanja dr Smiljanić je rekao: -Nikada nisam pozivao građane da glasaju za mene, neka svako glasa po svojoj savesti. SPS se ne hvali i ne priča šta će uraditi, iza nas stoje dela koja nas motivišu da u narednom periodu radimo još više i bolje za dobrobit svih građana opštine Apatin-.
izvor: Socijalistička omladina opštine Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Bajatović: Bez kompromisa u narednom periodu

Izvor: RTS, 19.Apr.2016

Predsednik Pokrajinskog odbora SPS-a Dušan Bajatović poručio je da ta stranka u narednom periodu neće praviti mnogo kompromisa i da će svaka njihova aktivnost, kako je rekao, biti obojena crveno i prepoznatljiva u borbi za pravdu i ekonomski razvoj. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.