Kafana “Vranjanka Jana” na novoj adresi

Izvor: Bor030.net, 07.Nov.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kafana “Vranjanka Jana” na novoj adresi

Kafana “Vranjanka Jana” svečano je otvorena na novoj lokaciji i sada se nalazi na platou Atobuske stanice u Boru.Prijatan ambijent, uz bogatu trpezu serviranu na autentičan način, kafana “Vranjanka Jana” je zadržala i u novom lokalu.

Bogate specijalitete domaće kuhinje među kojima su kuvana jela, prebranac “gravče na tavče”, sarma, gulaš, roštilj na ćumur, “Vranjanka Jana” proširiće uskoro i Dunavskom ribom.

U programu kuhinje su i domaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << sušenice, domaći kajmak, sir, vešalice, mezetluk, somuni, kao i salata “Vranjanska trljanica” koja se služi jedino u ovoj kafani u Boru.

Gosti “Vranjanke Jane” posluženje dobijaju na autentičan i prepoznatljiv način-na dasci i u zemljanim posudama.

U karti pića će se veoma uskoro naći i pivo na točenje u kriglama. Domaća kafa sa ratlukom, služena na svojstven način, sa džezvom, još jedna je prijatna usluga koju posetioci mogu da očekuju.

Muzika uživo uz tamburaše će toplu atmosferu učiniti još prijatnijom.

Kafana takođe radi i uslužna spremanja i iznajmljivanje prostora za sve prilike.

Nova adresa kafane “Vranjanka Jana” je Nikole Pašića br. 9 (plato Autobuske stanice), a radno vreme je od 7-23 h i vikendom.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.