Izvor: Radio Dunav, 15.Sep.2014, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

APATINSKI ŠAHISTI SAVLADALI VRBAŠANE

Proteklog vikenda je u Apatinu, a u okviru  Vojvođanske šahovske lige odigran prvenstveni meč VII kola između domaćeg Apatinskog šah kluba Vulkan Protektor i ŠK Vrbas iz istoimenog grada. Vulkan je u ovom meču važio za apsolutnog favorita, što je i pokazao za tablama, a rezultat od 5:3 je pravo merilo meča. Pobede za apatince ostvarili su: Andabaka, Obradović,  Medić i Zvezdana Stanković, remijem su završene partije Ožegovića i Dežea, dok su Kudus i Miloš Čevizović poraženi. Nakon sedam odigranih kola Vulkan se nalazi na deobi 4-6 mesta. Iduće nedelje apatinci odlaze u goste ekipi ŠK”Milja Vujović” u Crvenku.
Pogledaj vesti o: Apatin

Nastavak na Radio Dunav...






Povezane vesti

Vulkan bolji od Vrbasa

Izvor: 025info.rs, 15.Sep.2014

Ovog vikenda je u Apatinu u okviru Vojvođanske šahovske lige odigran prvenstveni meč 7. kola između domaćeg apatinskog ŠK Vulkan Protektor i ŠK Vrbas iz istoimenog grada...Vulkan je u ovom meču važio za apsolutnog favorita, što je i pokazao za tablama...Rezultat od 5:3 je pravo merilo meča,...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Dunav. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Dunav. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.