Poznata mama kod manikira: Izaberite najluđi dizajn noktiju Goce Tržan

Izvor: 011vodič.com, 01.Avg.2015, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata mama kod manikira: Izaberite najluđi dizajn noktiju Goce Tržan

Uprkos činjenici da negovanju lica i tela poklanja veliku pažnju, pevačica uverena je da brojni kozmetički tretmani koje redovno upražnjava ne bi imali efekta da nije srećna i zadovoljna sobom, jer lepota dolazi iznutra, ma koliko to zvučalo kao fraza.
Poznata pevačica vodi računa o svakom delu svog tela, a tu, naravno, spada i uredan i interesantan manikir. Možemo reći da je Goca postavile nova pravila kada su nega i izgled noktiju u pitanju, a kako kaže, uredni i lepi nokti su >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << odraz ličnosti.
Bacite pogled na slatke, unikatne i neverovatno jedinstvene šare na noktima popularne pevačice i odaberite najluđi tako što ćete glasati na portalu Lepota i zdravlje.


#svet
The post Poznata mama kod manikira: Izaberite najluđi dizajn noktiju Goce Tržan appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.