PREMIJERA: Novi seksi spot Goce Tržan (video)

Izvor: Svet, 21.Jun.2017, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: Novi seksi spot Goce Tržan (video)

Goca Tržan stiže na sve strane – stalno nastupa, odlično obavlja ulogu člana žirija u Pinkovim zvezdicama, a stiže i da svoje fanove počasti novim materijalima.
Goca je danas objavila spot za numeru “Ne daj mi ljubav”, a zanimljivo je da se cela njena porodica uključila u taj projekat. U spotu se, naime, pojavljuje ćerka Lena, a suprug Raša zaslužan je za aranžman pesme.
Pogledajte njihovo delo.

SvetNemanja Kostić
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezdice

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Premijera: Goca Tržan - Ne daj mi ljubav! Pogledajte spot za novu pesmu VIDEO

Izvor: Svet plus, 21.Jun.2017

Goca Tržan premijerno je predstavila spot za novu pesmu "Ne daj mi ljubav", koja definitivno već na prvo slušanje osvaja...Pop pevačica već nas je navikla na provokativna izdanja, te mami uzdahe gde god da se pojavi. Goca je uvek u svojim spotovima isticala seksipil, ali ovoga puta slobodno možemo...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.