Otvorena 36. Nedelja mode u Beogradu: Goca Tržan bila u ulozi manekenke

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvorena 36. Nedelja mode u Beogradu: Goca Tržan bila u ulozi manekenke

Beogradska nedelja mode, 36. po redu, otvorena je večeras u Belekspocentru, a trajaće do 31. oktobra kada će posetioci imati priliku da uživaju u bogatom programu na različitim lokacijama u gradu.

Gost domaćin je ovoga puta Švedska pa je tako večeras čast da otvori 36. Nedelju mode pripala ambasadoru Švedske u Beogradu Kristeru Aspu.

Prva kreatorka koja se predstavila publici bila je Ana Ljubinković, koja je još jednom dokazala da moda ne zna za granicu. Ovoga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << puta su njene kreacije bile u stilu antike, gotike i romanike.

Nakon njene revije, publika je imala priliku da vidi novi kolekciju čizama za sezonu jesen-zima 2014/2015. godine.

Zvezda večeri bila je pevačica Goca Tržan koja je sa verenikom Rašom Novakovićem i ćerkom Lenom prošetala modnom pistom.

Mnoge poznate ličnosti prisustvovale su otvaranju, a kako je protekla prva noć Nedelje mode pogledajte u našoj galeriji.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Tržan kao manekenka: Prošetala pistom sa ćerkom i verenikom

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2014

Sinoć je u Belekspocentru otvorena 36. po redu Beogradska nedelja mode, a pistom je kao manekenka prošetala i naša popularna pevačica Goca Tržan i to u društvu svoje ćerke Lene i verenika Raše Novakovića.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.