Goca Tržan pobednica Story VIP natkuvavanja

Izvor: Story, 31.Mar.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Tržan pobednica Story VIP natkuvavanja

Magazin Story održao je tokom proteklog vikenda u Ušće Shopping centru prvo VIP natkuvavanje, na kojem su Goca Tržan, Tamara Paunović i Ognjen Amidžić pokazali svoje kulinarsko umeće.

Prijatelji projekta bili su Meggle, Coca-Cola i Podravka, dok je tehničku podršku pružio Tefal.

Naše poznate ličnosti činile su tri tima i imale su zadatak da od namirnica koje im je unapred pripremila Sandra Calić iz Harmonija keteringa, pripreme jelo u zadatom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << vremenu.

Pop diva Goca Tržan kuvala je sa svojim emotivnim partnerom Rašom za Meggle tim, Tamara Panunović za Podravka tim, dok je Ognjen Amidžić kuvao za Coca-Cola tim.

Ekipe su imale iste namirnice na raspolaganju i jednako vreme za pripremu jela.

Voditelj programa Vladimir Đorđević proglasio je početak takmičenja, nakon što je predstavio članove žirija,  koji su činili glavni i odgovorni urednik magazina Story Nemanja Pajić, Minja Bogdanovski – idejni tvorac bloga Minjina kuhinja i Sandra Calić iz Harmonija keteringa.

Dok je takmičenje trajalo, najmlađi posetioci zabavljali su se uz kreativno kuvanje. U veseloj i opuštenoj atmosferi naši poznati takmičari pripremili su kraju svoje specijalitete nakon čega je usledila degustacija i žiriranje. Kad je žiri pažljivo probao sva jela, odlučio je da prvo mesto na Story VIP natkuvavanju zaslužuje Goca Tržan za čije su kulinarsko umeće imali samo reči hvale.

Tamara Paunović, koja je dobila pohvalu za kreativnost zauzela je drugo mesto, dok je treće mesto pripalo šarmantnom voditelju Ognjenu Amidžiću koji je svojim dosetkama zabavljao sve prisutne.

Prijatelji projekta Meggle, Coca – Cola i Podravka uručili su poklone svim takmičarima, koji su takođe osvojili vikend za dvoje u MK Mountain Resortu na Kopaoniku.

   

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.