BOLJE UŽASAN KRAJ NEGO... Pevačica ostavila poruku, a mnogi misle da ju je uputila BIVŠEM MUŽU

Izvor: Blic, 22.Avg.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"BOLJE UŽASAN KRAJ NEGO..." Pevačica ostavila poruku, a mnogi misle da ju je uputila BIVŠEM MUŽU

Svaka od javnih ličnosti ima pravo i na privatan emotivan život, koji uglavnom ipak teško sakriju od predstavnika sedme sile. Jedna od retkih koja o njemu govori je i pevačica Goca Tržan.

Na svom tviter profilu podelila je zanimljivu poruku kojom je htela da skrene pažnju svih njenih pratilaca.

"Jedna od mojih životnih lekcija koju bih rado podelila: bolje užasan kraj, nego užas bez kraja!", napisala je Goca. Mnogi su pomislili da se ovo tiče njenog odnosa sa bivšim suprugom iako poznata pevačica to nije potvrdila.

Goca Tržan i njen prvi suprug Ivan Marinković razveli su se 2011. godine posle nekoliko godina braka.
Pogledaj vesti o: Goca Tržan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Goca Tržan uputila snažnu poruku! FOTO

Izvor: Svet plus, 22.Avg.2017

Goca Tržan je jedna od retkih naših pevačica koja nema problem da u javnosti govori o svom ljubavnom životu a često se oglašava i na društvenim mrežama. ..Goca je na Tviteru objavila poruku koja je zaintrigirala sve koji je prate ali ih je pomalo i zbunila, posebno jer su pojedini mislili da...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.