Protest bivših radnika NIS-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Maj.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest bivših radnika NIS-a

Udruženje bivših radnika i malih akcionara NIS-a danas je protestvovalo. Iako priznaju da su uzeli otpremnine kažu da su na to zbog različitih i konstantnih pritisaka bili primorani.

Tvrde i da su dobijena sredstva manja od propisanih. Svoje nezadovoljstvo iskazali su i pred novosadskim sudovima gde kako ističu pojedinci vode dugogodišnje sporove.

Iz NIS-a odgovaraju da sve odluke donose u skladu sa zakonom, a da se kadrovska politika vodi u saglasnosti sa sindikatima i akcionarima, odnosno Vladom Srbije i Gasprom njeftom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Protest bivših radnika NIS-a

Izvor: Radio 021, 27.Maj.2015

Udruženje bivših radnika i malih akcionara NIS-a danas je protestovalo ispred zgrade kompanije...Iako priznaju da su uzeli otpremnine kažu da su na to zbog različitih i konstantnih pritisaka bili primorani...Tvrde i da su dobijena sredstva manja od propisanih. Svoje nezadovoljstvo iskazali su i pred...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.