Stanija Dobrojević smenila sudiju

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanija Dobrojević smenila sudiju

Atraktivna učesnica „Farme“ podnela je krivičnu prijavu protiv sudije u procesu u kom se sudi sa Sorajom Vučelić, pa je zbog toga, kao i zbog izostanka svedoka, suđenje odloženo.

Stanija Dobrojević koja je u Prvi osnovni sud sa Farme stigla u velikom stilu, bosa i na visokim potpeticama, okružena pripadnicima sudske straže potvrdila je da je podnela krivičnu prijavu protiv sudije.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Želim da kažem da je stari sudija posle moje krivične prijave smenjen. Sada imamo novog sudiju i nadam se da će pravedno presuditi. Pravda je daleka ali dostižna. Nadam se i da će se svedok pojaviti, a s obzirom da stalno izbegava biće podignuta poternica. Koliko puta smo već ovde, sa novim sudijom nadam se da će ovo već jednom uspešno privesti kraju – rekla je starleta.

Soraja Vučelić koju je Stanija tužila posle njene izjave da joj je Matija Jelinović rekao da ga je Dobrojevićeva oralno zadovoljila takođe nije došla jer se nalazi na modnoj reviji u Hrvatskoj.

Međutim, advokat Marina Aleksić koja zastupa Soraju kažu da je podnošenje krivične prijave protiv sudije - skandalozno.

- To je zlopotreba procesnih prava. Sudija je u svemu postupala u skladu sa zakonom. Kaznila je novčano svedoka jer ima na to pravo. To je jedna zloupotreba da bi se ovaj postupak prolongirao i da bi se na ovaj način dobila medijska pažnja - rekla je Marina Aleksić.

Jelinović, kao ni prethodni put ni juče nije došao na ročište, ali je dostavio lekarsko uverenje o bolesti, što nije uticalo na odluku suda da ga kazni sa 25.000 dinara zbog izostanka.
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.