Šokantno priznanje Saške Karan nakon izlaska sa Farme: Na imanju sam izgubila bebu!

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šokantno priznanje Saške Karan nakon izlaska sa Farme: Na imanju sam izgubila bebu!

U rijalitiju Farma 7 puno se polemisalo oko toga da li je Saška Karan u drugom stanju ili ne, a sada kada je izašla sa imanja u Lisoviću konačno je ispričala sve.

Naime, pevačica koja je samo dva dana pred veliko finale izbačena sa Farme otkrila je, da je zbog stresa na imanju izgubila bebu: "Deset dana pre ulaska saznala sam za trudnoću. Mislila sam da ću tamo ostati mesec-dva, nisam očekivala takav >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ishod. Pozlilo mi je u kući, imala sam strašne bolove... Hitno su me odveli u bolnicu, ali bilo je kasno. Jaka sam osoba i ne mogu da kažem da sam stresno doživljavala situacije u kući, to je sve velika igra. Jedino kad sam se stvarno uplašila za život bilo je kad je Gagi nasrnuo sekirom na mene" rekla je Saška za Stars, dodavši da ju je muž molio da se ne vraća na imanje posle gubitka bebe, ali nije htela da ga posluša.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.