Skandal na farmi: Ekrem Jevrić pljuvao Đurđevdan!

Izvor: Poznati.info, 07.Maj.2013, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na farmi: Ekrem Jevrić pljuvao Đurđevdan!

Ša, Stanija i Saška koji su slavili jučerašnjeg sveca bili zabezeknuti izjavom Ekrema Jevrića da Đurđevdan nije ništa bitno.
Troje farmera bili su prilično lepo raspoloženi od kako su ustali, izbegavali su svađe i konflikte jer su slavili porordičnu slavu. Starleta je sedela napolju u setno govorila kako joj je žao što nije kući sa svojima, te da bi volela da ih produckija počasti gozbom:
Stanija: Volela bih kada bi nam danas spremili neku gozbu za slavu. Da nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << dođe muzika i da pevamo i igramo cele noći. Ovaj dan mi je posebno drag jer mi je slava.
Ekrem: Miči se mala, kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan.
Ostali su ga začuđeno gledali dok je on mahao rukama i objašnjavao da je Đurđevdan nešto nevažno. Kasnije im je zadruga poslala sveću i slavski kolač, kako bi obeležili ovog velikog sveca.

Poznati.info
Slične, interesantne temeUDARIO NA PRAVOSLAVLJE: Ekrem pljuvao Đurđevdan!
Farma: Filip i Stanija u krevetu, Era bio lažni gazda, Ekrem pravi
Ekrem: Stanija ima silikone u zadnjici i grudima, nema šanse da pobedi! (VIDEO)
Farma: Ekrem Jevrić otkačio Staniju!


Pogledaj vesti o: Farma,   Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.