Sad su najbolje drugarice? Pogledajte šta je Jelena Golubović poklonila Maci Diskreciji (foto)

Izvor: Scandal.rs, 23.Jul.2016, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad su najbolje drugarice? Pogledajte šta je Jelena Golubović poklonila Maci Diskreciji (foto)

Nakon što je pobedila u sedmoj sezoni “Farme Jelena Golubović otkrila je da veliku zaslugu za njen trijumf u rijalitiju duguje Maci Diskreciji i njenim Mačićima.

Popularne učesnice rijalitija ne samo da su, posle velikih svađa a onda i mirenja, bile podrška jedna drugoj već su nastavile da se druže nakon što su završeni i “Parovi”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

One su tako odlučile da popiju kafu u jednom prestoničkom kafiću, a fotografija koju je Maca podelila sa fanovima govori da su se drugarice odlično provele uz mnogo smeha i zabave.

Ali, kafenisanje se nije na tome završilo… jer palo je i jedno iznenađenje.

“Divna narukvica od moje drage Jelene”, pohvalila se Diskrecija poklonom koji je dobila od svoje prijateljice.

Svaka čast, drugarice se baš paze!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Sad su najbolje drugarice? Pogledajte šta je Jelena Golubović poklonila Maci Diskreciji (foto)

Izvor: Svet, 23.Jul.2016

Nakon što je pobedila u sedmoj sezoni “Farme” Jelena Golubović otkrila je da veliku zaslugu za njen trijumf u rijalitiju duguje Maci Diskreciji i njenim Mačićima.. Popularne učesnice rijalitija ne samo da su, posle velikih svađa a onda i mirenja, bile podrška jedna drugoj već su nastavile...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.