Nema dokaza za pokušaj ubistva na Farmi

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema dokaza za pokušaj ubistva na Farmi

Odbačena optužba protiv učesnika rijalitija.

Foto: YouTube

Osnovno javno tužilaštvo u Mladenovcu odbacilo je optužbu protiv pevača iz Pinkovih zvezda Semira Džankovića, koji se teretio za izazivanje verske i nacionalne mržnje i pokušaj ubistva pevačice Maje Nikolić.

A da lepo ukinemo rijalitije?

Džanković je u pretprošlom izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Farme pretio Nikolićevoj dok je pevala "Tamo daleko" i himnu Srbije, da bi joj potom, navodno, pripretio nožem.

Džanković je ekspresno diskvalifikovan iz rijalitija, a protiv njega je podneta krivična prijava zbog izazivanja verske i nacionalne mržnje i pokušaja ubistva, koja je sada odbačena zbog nedostatka dokaza.

"Tužilaštvo je preduzelo planirane dokazne radnje, saslušani su osumnjičeni i svedoci, i pribavljen snimak incidenta od produkcije. Nakon svega, doneli smo rešenje o odbacivanju prijave, jer nisu postojali dokazi koji bi potkrepili sumnje da je on izvršio navedeno krivično delo", rekao je tužilac Ivan Konatar, a prenosi "Kurir".

Džanković se nije oglasio povodom odbacivanja prijave, a Nikolićeva je izjavila da nije zadovoljna ovakvim ishodom.
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.