Na Farmi ponovo svađa: Maja izvređala Kristijana, Jasmina ga brani: Ostavi ga, on je gospodar sveta!

Izvor: Svet, 10.Okt.2015, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Farmi ponovo svađa: Maja izvređala Kristijana, Jasmina ga brani: Ostavi ga, on je gospodar sveta!

Na imanju u Lisoviću uzbuđenjima nema kraja. Farmeri se svakodnevno svađaju i vređaju jedni druge, a u tome svakako prednjači Maja Nikolić. Ovoga puta ona je osula paljbu po Kristijanu i izvređala ga na račun njegove prošlosti.
Ja nisam propala pevačica, već pevačica! A šta si ti? Ti si običan robijaš i propali kriminlac. Hteo si 90-ih da izvršiš atentat na oblak. Pa svi smo videli kada su te trojica plavaca odveli sa imanja”, rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Maja Goluboviću, koji joj je odgovorio u svom stilu.
Ja sam don Balega, poznat kao Sulejman Veličanstveni. Ja sam legenda 90-ih“, rekao joj je on.
Tada se u svađu ubacila Jasmina Medenica.
Ma prestani da ga vređaš! On je gospodar sveta”, rekla je Medenica pevačici, a Maja joj je uzvratila da se ne meša.
Međutim, ovoga puta nije reč o pravoj svađi već je sve zapravo bio deo glume, pošto farmeri spemaju predstavu koja će sadržati najveće svađe i uvrede koje su se dešavale na imanju.
Pogledaj vesti o: Farma,   Maja Nikolić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Na Farmi ponovo svađa: Maja izvređala Kristijana, Jasmina ga brani: Ostavi ga, on je gospodar sveta!

Izvor: Scandal.rs, 10.Okt.2015

Na imanju u Lisoviću uzbuđenjima nema kraja. Farmeri se svakodnevno svađaju i vređaju jedni druge, a u tome svakako prednjači Maja Nikolić. Ovoga puta ona je osula paljbu po Kristijanu i izvređala ga na račun njegove prošlosti...“Ja nisam propala pevačica, već pevačica! A šta si ti? Ti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.